Pyramid affärssystem

Okategoriserade

Vad är ett affärssystem egentligen och vad innebär Pyramid affärssystem? Om du köper Pyramid affärssystem så får du ett totalt affärssystem som innehåller allt du behöver gällande E-handel och CRM samt logistik och redovisning. Det spelar mindre roll vad du har för företag och i vilken bransch du arbetar i, för Pyramid affärssystem kan anpassas till de flesta olika branscher. För både medelstora och mindre företag. Gränssnittet är väldigt lättarbetat samtidigt som du har allt företaget behöver för att möta nutidens alla krav.

Vad kännetecknar ett affärssystem?

Förklarat med några ord kan man säga att ett affärssystem är ett IT-system som tar hand om ditt företags hantering av information samtidigt som det tillgodoser företagets behov av styrning och administration. Tittar man på vad Wikipedia definierar affärssystem som så är det ”standardiserat verksamhetsövergripande systemstöd” vilket är väldigt krångligt och intetsägande egentligen. Det finns ett annat ord för affärssystem (internationellt) och det är ERP som betyder Enterprise Resource Planning. Vet inte om det säger så mycket mer!? Affärssystem är uppbyggda i moduler som har stöd för olika funktioner inom till exempel redovisning, order och lagerbehandling, projektplanering, produktionsplanering med mera.

Varför ett affärssystem?

En av anledningarna till att skaffa ett affärssystem är för att underlätta hanteringen av kundkontakter och affärstransaktioner. Många gånger bidrar affärssystemen till att förbättra företagens produktivitet och måluppfyllelse samt förmågan att leverera kvalitet och det är ju inte helt fel. I sin tur bidrar dessa förbättringar till sänkta kostnader och lättare och bättre beslutsfattande. Det som är fördelen med Pyramids affärssystem är delvis att den är byggd på moduler så du kan lägga till och applicera de moduler som ni har mest nytta av samt kan addera ytterligare moduler vid expansion och behov. En annan fördel är att gränssnittet är så otroligt lätt att arbeta i så ingen på företaget behöver vara expert på hanteringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: c8o