Integration av delsystem i IT-miljön

Okategoriserade

Vi håller nu på och ser över vår verksamhet. Företaget jag arbetar på arbetar med e-handel inom fiske. Vi är specialiserade på fiskekläder för den nordiska marknaden. Sortimentet består av jackor, byxor, mössor, handskar och flertalet andra plagg som är bra att ha under en fisketur. I dagsläget har vi fokus på de nordiska länderna men när vi nu önskar expandera verksamheten ut mot Europa kommer det ställas lite mer krav på både sortiment och system för att allt ska fungera smidigt. Vårt mål är att vara snabba på leveranser, ha ett lågt pris och erbjuda hög kvalitet i produkterna som fiskare efterfrågar.

Min kollega arbetar med IT på kontoret och han har efterfrågat ett smidigare system som talar bra med de olika delsystemen vi har i IT-miljön. Blue Integrator är ett varumärke som dykt upp på radarn när vi efterforskat lösningar. Blue Integrator är en integrationsmotor som gör det möjligt för olika system att tala med varandra. Fördelen är att samma information kan delas med flertalet olika system. Detta innebär att vi slipper mata in samma information på flera ställen. Detta kan på sikt spara tid och pengar för företaget. Läs mer om fördelarna här.

Vad känner jag till om Blue Integrator? Varumärket är helt nytt för mig och jag går in med öppna ögon när jag ser över deras lösningar. Vet att det finns likande system på marknaden, men jag har fått ett gott intryck av bolaget när jag läst om verksamheten på deras hemsida. Blev inspirerad av deras lösning till ett företag som säljer handverktyg.  Är du nyfiken på deras system?

Innan vi väljer leverantör kommer vi räkna på kostnaderna för ett nytt system, jag kommer ta hjälp av min kollega Mia på ekonomi för detta. Hon är vass på att räkna nuvarande kostnader och jämföra med framtida för att försöka få fram en bild som visar vad vi kan landa kostnadsmässigt vid valet av ett nytt system.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please enter the following code to submit your comment: 2nd