KP Revision

Med ambitionen att hålla en hög servicenivå

Ja, men så låter nog ambitionen hos de allra flesta verksamheter som vill göra ett seriöst och proffsigt jobb. Men just detta urklipp kommer från KP Revision som genom att ha en nära och personlig kontakt med sina kunder ska känna att en hög servicenivå alltid uppnås. För redovisning och revision tillsammans i framtiden!

Det var 2001 som KP Revision sköt sitt startskott och genom åren har man byggt upp ett fantastiskt bra samarbete med många kunder. 2015 genomfördes en förändring i ägarskapet och bolaget blev nu istället AP KP Revision. Idag har man 8 anställda och arbetar med främst små och medelstora företag i flertalet branscher. Den ledande branschorganisationen FAR som är till för revisorer, redovisningskonsulter och rådgivare är givetvis KP Revision medlem i och är registrerat som revisionsbolag.

Vi som arbetar vill att du ska känna dig trygg

För när det kommer till siffror, bokslut och andra delar i en verksamhet som många tycker kan vara lite tråkiga så inser vi att det rä viktigt att ta vara på kompetenserna och intresset som finns. För tro det eller ej så finns det ganska många som tycker om att handskas med siffror och olika beräkningar för att se över ett bolags ekonomiska situation. Vi som jobbar är Kjell-Åke Pettersson – auktoriserad revisor, Peter Bengtsson – godkänd revisor, Christopher Larsson – akut. Redovisningskonsult/civilekonom, Carina Molander – Akut-redovisningskonsult, Lisa Henningsson – Civilekonom, Carolina Toresson – redovisningskonsult samt Matilda Granström – revisor.

Det är med andra ord ett gött gäng som gärna blandar sig in i din verksamhets alla siffror och resultat för att kunna hjälpa dig på ett så tydligt och ordningsamt sätt som möjligt. Det handlar om att ibland inse att man faktiskt behöver hjälp med vissa delar i sin verksamhet och just KP Revision finns alltid där till din hjälp.